BIOPOTRAVINY: Srvátka Amálka - regeneračný a posilňujúci instantný BIO nápoj

Chutný a zdravý nápoj, ktorý napomáha znižovať hladinu cholesterolu, podporuje peristaltiku čriev, tvorbu črevnej mikroflóry a tým prirodzene upravuje metabolizmus. Obsahuje i dôležité aminokyseliny.

Vďaka odstráneniu horkých solí (zo 70 %) je Amálka oproti obyčajnej srvátke chuťovo vylepšená. Prirodzene je srvátka slaná, a preto z nej boli unikátnym technologickým postupom odstránené niektoré soli a tým bola docielená veľmi lahodná a sladká chuť bez pridania akýchkoľvek cukrov. AMÁLKU je možné odporučiť ako regeneračný a posilňujúci instantný nápoj, ktorý sa vyznačuje vysokým obsahom hodnotných srvátkových bielkovín, prirodzeným obsahom vitamínov a vybraných minerálnych látok. Neobsahuje žiadne konzervačné látky a stabilizátory a má prirodzenú chuť, vôňu a farbu. AMÁLKA je mimoriadne vhodná aj pre deti.

Je dobré začať využívať priaznivé účinky postupne od menšieho množstva nápoja (cca 1 - 2 dl denne), pretože počiatočným javom môže byť nadúvanie, ktoré však za niekoľko dní spoľahlivo odznie. Preto sa odporúča začať piť nápoj večer, neskôr však kedykoľvek počas dňa.

Rozmiešanú prirodzene sladkú bio srvátku AMÁLKA môžete v kuchyni používať miesto bežného či sušeného mlieka. Je možné ňou nastaviť vajíčka v trojobale, zaliať zemiaky či cestoviny na zapečenie a pod. Bez obáv je možné ju pridávať do všetkých receptov miesto mlieka. Uplatní sa pri akomkoľvek varení, pečení, hodí sa do kysnutých ciest. Je možné ňou tiež zaliať ranné müsli, hodí sa aj na maškrtenie len tak lyžičkou. Výborné sú tiež bio srvátkové kokteily.

Použitie: jednoduchá príprava - stačí rozmiešať s vodou!

[zdroj: http://www.berkana.sk/srvatka-amalka-bio-500-g-3.php]