BIOPOTRAVINY: BIO pastilky 15+ Active MANUKA Med

Med Manuka má antibakteriálne účinky, ktoré dokážu potlačiť infekciu predovšetkým v ústnej dutine a v hrdle. Rovnako má podporný účinok na trávenie. Vysoký obsah antioxidantov v mede Manuka pomáha v boji proti zápalu, zatiaľ čo zinok a vitamíny skupiny B sú kľúčové pre úľavu od stresu. Naše Honeysuckers sú 100% prírodnou BIO alternatívou rôznych bežne dostupných pastiliek proti bolesti hrdla, ktoré sú často vyrábané "v rozpore s prírodou". Honeysuckers neobsahujú žiaden pridaný cukor, farbivá a konzervačné látky.

Vzhľadom na prirodzené a výnimočné vlastnosti, ktoré sú prospešné nášmu zdraviu vyberáme iba 100% certifikovaný, organický (BIO), surový (RAW) med. Naša výroba je taktiež certifikovaná ako organická, takže môžete mať istotu, že všetky blahodarné vlastnosti ostanú uchované. Každý honeysucker (pastilka) je balený v ochrannej fólii a má laboratórne potvrdenú charakteristiku 12+ (15+) Active, čo znamená, že má rovnakú antibakteriálnu účinnosť ako 12% (15%) roztok fenolu. Honeysuckers sú určené pre každého, kto sa stará o svoje hlasivky a pre všetkých ostatných, ktorý chcú žiť svoj život zdravšie - v súlade s prírodou.

Zdraviu prospešné účinky Active Manuka Medu:
  • Boj proti infekciám - vitalita, čistenie rán, potláčanie baktérií
  • Starostlivosť o hrdlo, ústnu dutinu a hlasivky - proti bolesti hrdla, zmierňuje symptómy, proti zápalu ďasien
  • Trávenie - overený liek, vysoko účinný, posilňujúci
  • Starostlivosť o pokožku - udržuje vlhkosť, regeneruje, zjemňuje a zvláčňuje
  • pôsobí prospešne taktiež pri bolestiach kĺbov pri zvýšenej námahe, liečbe lupienky a iných formách ekzémov, dyspepsii, hnačke, migréne, ..
link produktu: http://www.berkana.sk/bio-pastilky-15-active-manuka-med-860.php